Programmaboekje 2019
Open hier : webzevende2019
Winnaar Heren 2019

Father and Sons 

Winnaar Dames 2019

Den Zoete Inval

ZHT Facebook

Facebook

Privacy Statement
Hoe het allemaal begon.
In het begin van het jaar 1997 zaten enkele vrienden, die samen voetbalden bij het toen legendarische Terheijden 5, in de Zevende Hemel.
Deze was net open en nog in volle verbouwing. Gerrit stond nog met de blauwe lambrisering in z`n handen, toen daar geopperd werd om het aloude Cees Joosen toernooi weer eens op te pakken.
Dit was enige jaren daarvoor gestopt. Gerrit en Corinda vonden dit een goed idee en steunden dit van het begin af aan. Dit door gelijk al in hun het eerste jaar dat zij de Zevende Hemel gingen uitbaten mee op te zetten. En zo geschiedde.
De vrienden (Arno Buijnsters, André Smits, Alex Mureau en John Damen) gingen aan de slag. De schoonvader van André (Ton van Dongen) werd erbij gehaald en deze werd meteen tot voorzitter gebombardeerd, Arno werd secretaris en John maakte als penningmeester het dagelijks bestuur compleet. Alex, André, Gerrit en Corinda werden bestuurslid. Later werd Joyce van Dongen erbij gehaald en zij deed een stukje pr en ging achter de sponsors aan. Het eerste jaar waren we natuurlijk nog in de leer maar met een programmaboekje, dat zelf gekopieerd was in een copy-shop, kwamen we toch redelijk voor de dag en het werd een succes. Het eerste jaar kregen we 8 teams bij elkaar en werd er gevoetbald met mannen en vrouwen door elkaar. Zelfs voetballers op klompen deden mee.
In 2001 deed er een volledig dames team (’t Barreke) mee wat voetbalde tegen de mannen. Voor dit toernooi hadden toen al 16 teams aangemeld. Het jaar daarop het volgende dames team en in 2003 hadden we de eerste dames-poule met 4 elftallen. We hadden vanaf nu ieder jaar 20 teams op het veld staan. En er staan nog steeds ieder jaar elftallen op de reserve lijst om mee te willen doen. Omdat we nu al enkele jaren alle wedstrijden op 3 velden moeten afwerken is uitbreiding helaas niet meer mogelijk; anders hadden we dit zeker gedaan. Het Toernooi was en is nog steeds zeer geslaagd wat blijkt uit het feit dat we nu al verschillende lustrums gepasseerd zijn.
In de loop der jaren is de samenstelling van het bestuur nogal eens gewijzigd, maar het bestuur dat nu de zaken regelt zal voorlopig nog wel een tijdje blijven zitten. Iedereen heeft er volop plezier in om dit elke keer weer tot een goed einde te brengen. De complimenten van spelers en sponsoren werken daar natuurlijk ook aan mee.
Zonder de spelers (die er altijd zin in hebben) en de sponsoren is het toernooi niet mogelijk. Ieder jaar vraagt er wel iemand “gaat het Zevende Hemel Toernooi nog door” of “zijn jullie al begonnen met de voorbereidingen”. Vragen zal overbodig zijn, want wij blijven doorgaan. John Damen Bestuurslid “Stichting de Zevende Hemel”